De beste bouwmaterialen in de regio Eindhoven

Een geslaagd bouwproject in Eindhoven begint met een goede planning én een betrouwbaar adres voor de benodigde bouwmaterialen en gereedschappen. De Veldhovense Bouwmaterialenhandel VBM is een gespecialiseerde bouwmarkt waar u altijd op kunt rekenen. De bouwmarkt biedt een zeer uitgebreid assortiment aan materialen waarmee elk bouwproject succesvol af te ronden is, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat. 

Uw bouwspecialist voor Eindhoven en omstreken
Bij de Veldhovense Bouwmaterialen vindt u een ruime sortering producten van gerenommeerde merken zoals Cantillana, Weber-Beamix, Wienerberger, Monier, Poriso, Keylite, Velux, Enci, BPG en Knauf. Of u nu als klusser allerlei bouwmaterialen nodig heeft, of producten voor de professionele bouw wilt aanschaffen, in deze speciaalzaak vindt u alles wat u zoekt. U kunt er terecht voor zowel ruwe materialen als betonmortel, gevelstenen, binnenmuurstenen maar ook voor allerhande afbouw- en isolatiematerialen van topkwaliteit. 

Snel aan de slag
Naast alles wat u nodig heeft voor uw bouwactiviteiten, bent u bij VBM uiteraard ook welkom voor een professioneel advies over bouwen, gereedschappen en materialen. Bij VBM bestelt u zand, grind, voegmateriaal, tegels, dakpannen en alles wat u verder nog nodig heeft voor een gunstige prijs. Uw bouwmaterialen kunnen bezorgd worden in de regio Eindhoven, maar zelf ophalen in de bouwmarkt is uiteraard ook mogelijk. Al 30 jaar lang is VBM gespecialiseerd in de bouwsector en staat er een deskundige team voor u klaar.